#EnsMovemPerLesPersones

SOS Bebè

Projecte de Recollida de productes de Bebè

Voluntaris en acció

La família, la nostra prioritat

Arribem a una mitjana de 200 entitats de les quals és beneficien 40.000 persones

Ens movem per les persones!

Campanya de Nadal per la tercera edat

Ens ajudes ajudar?

Campanya de recollida de joguines

1
1

Benvinguts a l’ Associació Cívica La Nau

L’Associació Cívica La Nau és una entitat que va néixer per les inquietuds socials d’un grup de persones motivades per desenvolupar iniciatives d’interès general que ajudessin als col·lectius del nostre entorn amb situació de risc d’exclusió social o ja patint l’exclusió.
La nostra entitat es centra bàsicament en el suport i en la redistribució d’excedents de recursos no alimentaris.

Campanyes en marxa

#SalvemLaNau

El nostre magatzem, l’espai on emmagatzemen la major part de productes que després repartim a particulars, associacions, organitzacions i ONG’s, desapareix. Forma part del nou pla urbanístic de Barcelona i el propietari dels terrenys ens insta a què el deixem lliure a l’octubre.

Per tant, és de vital importància que trobem un altre magatzem a la ciutat de Barcelona per assegurar la continuïtat de l’associació.

MATERIAL PROMOCIONAL, JOGUINES, MATERIAL ESCOLAR, PRODUCTES D’HIGIENE…

La teva empresa pot col·laborar de forma molt important aportant excedents, restes de col·leccions o mostraris, estocs amb petites tares… Allò que ja no necessites farà més fàcil el dia a dia de moltes famílies.

Volem col·laborar amb empreses com la teva.

Campanya de Recollida de Joguines 2018.

Enguany tens 15 punts de recollida disponibles al barri per fer feliç un nen o nena, perquè cap infant passi les festes sense joguina!

Fes clic a la imatge per consultar el cartell de la campanya.

ENS MOVEM
PER LES PERSONES

Vídeo promocional de l´Associació Cívica La Nau.

Anualment arribem a 200 entitats socials de les quals es beneficien una mitjana de 40.000 persones i rebem 2.500 palets a l’any.

Programes

El nucli de l’activitat de La Nau està en la captació de recursos no alimentaris i distribuir-los entre entitats que atenen als nostres destinataris: Famílies i persones en risc d’exclusió social o en situació de pobresa.

HIGIENE
DE LA LLAR

Mantenir la llar en bones condicions de netedat i salubritat es una condició imprescindible per la salut de tots els membres de la família i una convivència familiar de qualitat. Els productes inclosos en aquest programa son bàsicament el detergent i el suavitzant per rentar la roba, detergent i abrillantador per la vaixella, productes per fregar el terra, neteja mobles, netejavidres, etc.

HIGIENE
PERSONAL

En aquest programa s’inclouen productes d’higiene personal adreçats a totes les persones en general que atenen les entitats receptores de la Nau. Amb aquesta ajuda es pretén que totes les persones gaudeixen d’una higiene personal adequada, que els hi permeti desenvolupar una vida laboral, social i escolar normalitzada.

ROBA, CALÇATS
I COMPLEMENTS

La roba, calçats i complements (bosses, bijuteria, mocadors, cinturons, etc) que reparteix La Nau procedeix d’excedents de producció, mostraris, etc, sempre per estrenar. La selecció de productes es fa en funció de les persones ateses, segons l’edat, gènere, època de l’any i necessitats concretes.

SOS
BEBÈ

Els bebès fins els 12 o 18 mesos tenen unes necessitats molt particulars a les que volem atendre amb la màxima cura. Parlem de bolquers, gel de bany i colònies adients, cremes de pell, roba i complements específics com xumets, joguines, etc.

Campanyes

A més dels programes que es desenvolupen al llarg de l’any, La Nau fa diverses campanyes en diferents moments de l’any: Campanya Nadal es confeccionen les que denominem “bosses d’autoestima” que van dirigides especialment a persones de la tercera edat i inclouen complements i altres objectes (peluixos, bijuteria, perfums, etc) que si be no son de primera necessitat, son un detall que alegra la vida d’aquestes persones) i també es realitzen bosses per famílies. Campanya joguines, procedents d’excedents d’empreses del sector, campanyes de recollida entre empreses i associacions. Una tercera campanya es fa a principis de maig i consisteix en una gran recapta per a l’obtenció de productes no alimentaris en supermercats

CAP NEN SENSE JOGUINA

BOSSES D’AUTOESTIMA

· ÚLTIMES NOTICIES ·
Productes

Imatges de la recollida de productes de neteja de la llar i d’higiene personal 2018

| Sin categoría | No Comments

Els passat dies 8 i 9 de juny La Nau va realitzar una recollida de productes de neteja a 19 supermercats Caprabo de la ciutat de Barcelona. Volem donar les…

No te'n rentis les mans XXSS_v2

Recollida de productes de neteja de la llar i d’higiene personal 2018

| Sin categoría | No Comments

La Nau, banc de productes no alimentaris organitza els propers dies 8 i 9 de juny la tercera edició de la recollida de productes de neteja.

bannerrecollidadejoguines2016

Recollida de joguines 2016-2017

| Campanyes socials | No Comments

Si vols participar en la Recollida de Joguines 2016-2017 des del passat 11 de desembre fins al dia 5 de gener pots col·laborar amb l´Associació La Nau portant les joguines…

Barcelona.  Fotos magatzem Banc Productes no alimentaris. Banc aliments reparteixen sabó, detergent... a famílies necessitades.

La Nau distribueix productes d’higiene a 10.000 famílies-El Punt Avui

| Campanyes socials, Premsa, Recollida 2015 | No Comments

Més de 10.000 famílies sense recursos tenen productes d’higiene personal i per a la neteja de la llar gràcies a la feina solidària dels poc més de quaranta voluntaris de…

CONTACTI AMB NOSALTRES

El seu nom (requerit)

El seu e-mail (requerit)

Asunte

El seu missatge